Deze ont-zet-tend waardevolle kans verloopt over:
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Helaas.. De deuren van 

Motherhood Rising - the Course 

zijn op dit moment gesloten!

Wil je op de hoogte gehouden worden als de deuren weer openen?

Stuur ons dan een bericht via hello@motherhood-rising.com dan zorgen wij dat jij dit de volgende keer niet mist!

We beginnen maandag 31 mei: in 6 maanden de beste versie van jezelf.

Welkom lieve krachtige Vrouw

Wij zijn Marlous & Annelijn Klomp en wij geloven heilig in de kracht van 1 bewuste schakel in het gezinssysteem. En die schakel dat ben jíj. Gevoelige, moedige en wijze Vrouw. Het enige dat wij hoeven te doen is kijken naar wat wij denken, geloven en doen, binnen de vier muren van ons gezin, om onszelf en de rest van ons leven te helen. Het is onze missie om jou eenvoudig en impactvol te laten zien hoe en waar je naar moet kijken.

Motherhood Rising

Er komt géén beter moment 

waarin je ineens wel heel veel tijd hebt

Niet investeren in onszelf = de rekening doorschuiven aan onze kinderen.

Altijd eerst JIJ lieve vrouw en dáárná kun jij met een gevuld Hart en al je liefde voor jouw gezin zorgen

💜 Hoe vaak was je aan het 
worstelen?

💜 Hoe vaak heb jij je moedeloos, 
vermoeid & overprikkeld gevoeld?

💜 En hoe vaak was je dan op die momenten heel streng voor jezelf?

💜 Wil jij hier graag vanaf?

We hebben deze kostbare tijd met onze kinderen maar één keer.

Als je blijft doen, wat je altijd deed
, krijg jij wat je altijd kreegOm hier echte verandering 
in te kunnen brengen 
wil jij nu iets anders gaan doen


Doe deze training vooral NIET

 1. Als jij je comfortabel voelt met je partner verwijten te maken 
 2. Als je niet zit te wachten om je eigen proces aan te gaan 
 3. Als je meer van ruzie dan van verbinding houdt
 4. Als je de schuld liever bij de ander legt zodat jij niets hoeft te doen
 5. Als je liever blijft wachten tot je partner verandert

Doe deze training vooral WEL

 • Als je de guts hebt om jezelf aan te kijken
 • Als jij de krachtige vrouw bent die weet dat ze alleen zichzelf nodig heeft om op te staan 
 • Als jij gelooft in verandering vanuit liefde 
 • Als je gelooft dat alles bij jou begint 
 • Als jij je partner durft te leiden
affiliate partners

"Verademing.. het eerste woord dat in me opkomt als ik terugkijk op deze fijne periode met jullie hulp. Ik voelde me zolang een slechte moeder, ik strafte mezelf op alles af. Jullie traject liet mij inzien dat ik eigenlijk een powervrouw ben en liet me aankomen bij mezelf. En niet alleen als moeder, want deze lessen kwamen in alles terug (oh als ik dat toch eens eerder wist..). Inmiddels omarm ik alle kanten van het moederschap, en dan vooral mezelf. Ik heb geleerd hoe mijn man en ons zoontje mij spiegelt, en wat voor prachtige lessen ik hieruit kan halen. Deze lessen dienen elke moeder en je mag dit jezelf en dus ook je kindje(s) echt gunnen om samen te kunnen groeien. Deze periode komt nooit meer terug, maar deze kennis neem je je hele leven lang mee."

Sahrona - holistisch therapeut & moeder van 1

"Met Marlous en Annelijn heb ik echt geleerd voor mezelf te zorgen en mijn InnerWork heilig te maken. Om met een afstandje naar negatieve gedachtes te kijken. Om juist super lief en zacht te zijn voor mezelf als het even niet lekker loopt. En ik heb zoveel steun aan de liefdevol ingesproken meditaties. En niet te vergeten de instant support van M&A en alle andere vrouwen in de groep, die in the heat of the moment juist tot steun zijn. Jullie hebben mij echt in mijn kracht gezet en daar ga ik (en mijn gezin!) mijn hele leven lang van profiteren. "

Stefanie - therapeut Jeugd & Gezin team & moeder van 3

“De coaching van Motherhood Rising geeft zóveel inzichten en brengt verandering teweeg die ik van tevoren niet had kunnen verwachten. Beide coaches nemen veel geschoolde kennis en ervaring mee en combineren dat met écht oog hebben voor jou en jouw persoonlijke situatie. Warm zonder soft te worden. ‘To the point’ zonder theoretisch te blijven. De combinatie van online training, coaching en workshops geeft een gelaagdheid in de tools en inzichten die ze aanreiken, dat de verandering die je zoekt als vanzelf je dagelijkse uitdagingen in sluipt. En zie daar de heling waar je naar op zoek was. Dankbaar voor alles wat jullie me geven. In het kleine zit het grote. En elk stapje is er weer één en een katalysator voor de volgende stap. Dit is echt next level coaching.”

Tamar - CEO & moeder van 2
Marlous & Annelijn van Motherhood Rising
€ 2.750,-
€ 1.111,-

Motherhood Rising - the Course


Master yourSelf by mastering Motherhood

 • 12 tools in easy stappen 
 • 1 krachtig model om jouw InnerWork aan op te hangen
 • Maandelijkse Q&A sessies inclusief live meditatie
 • Groepscoaching
 • Meditatie Bibliotheek
 • Herkenning & verbinding met andere moedige, zelfbewuste vrouwen
 • 6 maanden intensieve begeleiding
 • Daarna nog 1,5 jaar ondersteuning voor easy integratie
 • 2 jaar toegang tot de volledige Online Academie 

Nu met tijdelijke BONUS: Spoedcursus Spaceholden

Je krijgt onze volledig geupdate Spoedcursus Spaceholden t.w.v. €350 er gratis bij


Wij passen dit al jaren persoonlijk en professioneel toe. Wij gebruiken al onze professionele ervaring en opleidingen, zodat jij niet dezelfde lange route hoeft te bewandelen

Wij weten wat werkt 
en wat niet werkt

Wij zijn Relatie & Meditatie Expert én queens in het neerzetten van een Sacred & Safe Space om bij jezelf naar binnen te gaan

Wij weten exact waar je in de struggle bij jezelf naar binnen moet kijken om dit dagelijks zelf te leren doen

Wij delen onze eigen voorbeelden en processen raw & real met jou, zodat je precies weet welke stappen jij zelf kunt zetten, terwijl wij naast je meelopen. Wij leren jou met liefde 
hoe jij dit ook zo effectief en impactvol 
mogelijk zelf kunt gaan doen

Hoe jij die donkere grot van het onbewuste binnen kunt gaan & waar jij schat kunt graven om jezelf emotioneel te helen

“Sinds ik de cursussen en het traject van Annelijn en Marlous volg merk ik met name zoveel meer interne rust bij mezelf, wat eerder mega onrustig was. Ik merk mijn gedachten en mijn reactie hierop (met gedrag) veel meer op en maak daarin nu andere, veel fijnere keuzes. Ik ben liefdevoller naar mezelf en sta veel meer bewust stil bij wat er allemaal gebeurd, waar ik dankbaar voor ben en kijk ook met andere ogen naar mijn kinderen en partner. Dit heeft mij zoveel goeds gedaan en ik merk dat mijn partner hier ook in mee groeit. Ik ervaar veel meer geduld, naar mezelf en mijn omgeving en kan beter zien wat ikzelf en anderen om mij heen nodig hebben. Ik ben heel dankbaar dat ik dit pad bewandel 💓”

Marieke - orthopedagoog & moeder van 3
affiliate partners

“Mijn grootste uitdaging was voor mezelf kiezen. Teveel moeten van mezelf en weinig tijd voor mezelf nemen. Maar nu weet ik; Ik mag, ik ben. Ik mag er zijn en ik kan nog beter voor de kinderen zorgen als ik ook goed voor mezelf zorg. Ik zou dit zeker aan andere moeders aanraden. Iedere moeder mag zichzelf dit gunnen en verdient deze tijd, mooie inzichten en en het dieper contact maken met haar Innerlijke Zelf én dieper contact met haar kinderen. Zo enorm helend en magisch. De groep voelt als een warm licht ✨. Alles kan en mag besproken en gevraagd worden. Er volgt altijd een helder antwoord van Annelijn of Marlous, én liefde, steun en begrip vanuit de groep 🙏❤️”

Wendy - Coach & moeder van 2

"Om eerlijk te zijn, alles wat jullie deelden was niet nieuw. Ik heb zelf al jarenlange therapie achter de rug, ook relatietherapie met mijn man, mijn dochter krijgt ook hulp en ik heb zelf een coaching opleiding afgerond. Maar toch... Dat wat jullie deelden, lande met een knetterharde boem in mijn hart. Jullie hebben de deur naar bewustzijn opengezet. Maar ook mijn richting als coach verscherpt, want dat wat jullie doen, dat is waar ik voor sta. Dat is wat ik in mijn essentie vastgespijkerd wil krijgen. Dankbaar, confronterend, frustratie, maar vooral groei. Dat is wat ik meeneem van de cursus."

Lesley – Coach & moeder van 1

Aan het eind van het programma heb je dit bereikt

Marlous & Annelijn van Motherhood Rising

Impactvolle relatieshift

 Jij kunt straks die impactvolle relatieshift maken en je weet hoe je die sh*t loslaat (en de shift juist vasthoudt)
Thank you page

Samen staan

Je weet hoe je niet tegenover, maar náást je partner kunt blijven staan

Motherhood Rising

Jouw ruimte innemen

Je hebt de tools om jouw ruimte in te nemen in je relatie, inclusief voorbeeldzinnen die jij kunt gebruiken om te communiceren vanuit kwetsbaarheid én kracht.

Zo werkt de cursus

Het is een online programma, bestaande uit Masterclasses, live sessies, werkboeken en een Meditatie Bibliotheek. Je ontvangt van ons de inlog van onze eigen Online Academie mét Community. Daar vind je alle content voor de cursus. 1 maal per maand hebben we een Zoom sessie. 

We starten op 31 mei. De eerste 6 maanden ontvang je intensieve begeleiding. Daarna is er nog 1,5 jaar ondersteuning voor easy integratie.

In totaal heb je 2 jaar toegang tot de volledige Online Academie, de Community & de coaching.

Marlous & Annelijn van Motherhood Rising

12 live Masterclasses

12 Masterclasses met de beste tools om jouw blinde vlekken en blokkades nu echt te laten transformeren. Live te volgen inclusief onze coaching en in je eigen tempo nog 2 jaar lang terug te kijken.

12 werkboeken

Elke Masterclass een prachtig werkboek.

Hierin staan alle stappen die je maakt, zodat jij elke tool nog makkelijker kunt integreren op die uitdagende momenten.

Maandelijkse live sessies

Elke maand is er een Q&A, een live groeps-coachingssessie waarin jij al je vragen kunt stellen aan Marlous & Annelijn. Zij nemen de ruimte om echt bij jouw situatie stil te staan, zodat je alle ondersteuning krijgt om jouw uitdagingen te transformeren. Kan je er niet live bij zijn, dan kan je ze terugkijken.

Sisterhood Community

Motherhood should come with Sacred Sisterhood. De Community is de plek waar je deze Sisterhood met de andere vrouwen kunt ervaren. Dit is de plek waar je met elkaar kunt sparren, ervaringen uit kunt wisselen, je struggles kunt delen en herkenning en support kunt ontvangen. De Community is zowel via je laptop als via een app op je mobiel te bereiken. Wil jij:

 • Jezelf wakker schudden in hoe jij jezelf klem zet? 
 • Krachtig staan tijdens uitdagende situaties? 
 • Minder frustratie en meer rust & ruimte ervaren? 
 • Minder getriggerd raken en in overlevingsmechanismen schieten? 
 • Je emoties doorvoelen en interne blokkades opruimen? 
 • Je kindpijn liefdevol verzorgen en meer zelfcompassie ervaren? 
 • Minder pleasen en juist meer verbinding & support ervaren?


Meld je dan nu aan en start jouw transformatie!

Deze unieke kans geldt nog tot:

23-05-2021
23:59
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

“Deelnemen aan dit traject is by far de beste beslissing van dit jaar geweest. Wat een groot cadeau aan mezelf én aan mijn gezin! Ik leer zo ontzettend veel over mezelf, mijn patronen, mijn innerlijke kind pijnen en mijn mindfucks. En het is zo fijn om de aangereikte tools uit de Spoedcursus Spaceholden daarna samen te kunnen integreren op dagelijkse basis. De waardevolle masterclasses, de meditatiebibliotheek en de 24/7 life line en de liefdevolle begeleiding van Annelijn en Marlous en de andere vrouwen is echt goud waard! Het is ongelofelijk waardevol om mijn motherhood struggles te delen met deze groep superfijne, open, kwetsbare en gelijkgestemde moeders die ieder op hun eigen manier zo’n mooie bijdrage leveren. Ik word dagelijks door hen geraakt wordt en leer ontzettend veel van ze juist door de herkenning in elkaar.”

Roos – holistisch slaapcoach & moeder van 2

"Ik stond nooit stil bij mijn eigen echte gevoel, maar was altijd aan het rennen voor anderen, of rende weg voor wat ik nodig had op dat moment. Mijn uitdaging was om terug te komen bij mezelf en de keuzes te maken die goed voelde voor míj́. Ik twijfelde of ik wel genoeg tijd zou hebben voor een cursus. Ik heb geleerd te durven voelen, te durven luisteren naar wie ik ben, wat ik voel en wat ik nodig heb om in mijn kracht te blijven staan. Het meest waardevol was het het kunnen én durven loslaten van oud zeer. De gehele transformatie om te mogen zijn wie ik ben en te vertrouwen dat alles zo komt zoals bedoeld is, en zonder hard oordeel, maar met liefde te ontvangen."

Fanny – CEO & moeder van 2
                   

Meest gestelde vragen The Course

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt in 6 termijnen betalen. Dat komt neer op 186 per maand. Mocht dat alsnog een uitdaging zijn, neem dan even contact met ons op via hello@motherhood-rising.com zodat we met je mee kunnen denken.

Hoe lang duurt de cursus? En hoe lang kan ik terugkijken?

De cursus duurt 6 maanden. Daarna heb je nog 1.5 jaar toegang tot alle content én kun je ook nog maandelijks deelnemen aan de live Q&A sessies en connecten met de andere vrouwen in de Community. Je krijgt op 31 mei de inlog van onze Online Academie. Daar staan alle Masterclasses, de werkboeken, opnames van live Q&A sessies en de volledige Meditatie Bibliotheek. Alles wat je niet live kunt volgen, kun je dus terugkijken. In totaal is het daarmee een traject van 2 jaar.

Ik weet niet of ik wel genoeg tijd heb om deze cursus te doen..

Dat snappen we! Want als jij net als de meeste vrouwen bent die wij begeleiden, dan is je leven op dit moment al uitdagend druk. Je hebt je kinderen waar je graag zoveel liefde en aandacht aan besteedt maar die ook gewoon jouw tijd opslokken. Je hebt een partner die ook nog aandacht wil, of juist een ex-partner waarmee je ‘bakkeleit’ om alles af te stemmen rondom de kids. En los van het gezinsleven ben je natuurlijk ook een ambitieuze vrouw en werk je vanuit je passie en je hart. Dus nee, er is niet veel tijd en ruimte over.

Maar.. er komt géén beter moment waarin je wél veel tijd hebt. Elke keer dient zich wel weer iets nieuws aan waardoor je continu druk blijft. Ook na die volgende deadline. En ook als je kind eindelijk wel goed slaapt of zich beter gedraagt en je in die ‘rustige fase’ hoopte te zitten. En als jij alle tijd die je nu besteedt aan de uitdagingen die je in je gezin tegenkomt, constructief zou inzetten? Als jij elke keer dat er weer een negatief verhaal in je hoofd speelt, direct weet hoe je dit kunt gebruiken voor jouw en jullie groei? Alle tijd die het je nu ook al kost, alle frustratie, alle irritatie.. Die tijd kun je anders inzetten. En als jij deelneemt aan Motherhood Rising – the Course dan weet je precies hoe je dat kunt doen. Dus het kost je geen tijd, maar het levert je tijd op! Tijd die je kunt gebruiken voor qualitytime met je gezin. Of voor even dat rustmoment voor jezelf.

Ik ben al vergevorderd of ik ben zelf coach/therapeut, is dit nog waardevol voor mij?

Wij begeleiden voornamelijk vrouwen die al veel hebben gedaan qua persoonlijke en spirituele ontwikkeling en die dit zelfs ook overdragen aan anderen. Maar de grootste blinde vlekken die vind je in de interactie binnen jouw éígen gezin. Dát zijn de relaties die het allerbelangrijkst voor je zijn, maar die tegelijkertijd ook de meeste triggers bevatten. Die je overlevingsmechanismen activeren en jouw kindpijn op die diepte laag triggeren. Dus hoever je daarin misschien ook bent, het blijft de allergrootste uitdaging om dit op jouw eigen gezin toe te passen. Het is zo moeilijk om je eigen blinde vlekken te zien. Je hebt het nodig dat iemand jou die terug spiegelt, want zelf zie je ze gewoon niet.

Ik ben juist nog niet zo ver qua persoonlijke ontwikkeling, kan ik dan wel meedoen?

Ja dat kan. Want wij geven deze ronde de Spoedcursus Spaceholden t.w.v. €350,- als bonus cadeau. Dus vóór we gaan starten met de eerste Masterclasses van Motherhood Rising – the Course hebben wij jou al meegenomen in de volledige basis. In 3 weken tijd ontdek je wat moet weten over mindf*cks (de negatieve verhalen in je hoofd waar jij jezelf nu nog onbewust mee saboteert en die jou in de drama driehoek gevangenhouden), over de Relatie Reflectie Tool (hier hebben we het in het 1e live webinar ook over gehad) en hoe uitdagingen jou spiegelen wat jij zelf nog te leren hebt, over innerlijke kind pijn en hoe jij kunt spaceholden voor alle uitdagende emoties die er in jezelf en binnen jouw gezin aanwezig zijn. Spoedcursus Spaceholden bereid je helemaal voor op de overstap naar de Next Level Coaching in Motherhood Rising – the Course.

Ik weet niet of ik het geld er voor over heb..

We geven liever geld uit aan onze kinderen, aan materiele zaken, aan onze partner en aan vriendinnen, dan aan onszelf. En we snappen dat het misschien een groot bedrag voor je is.
Normaal gesproken kost dit traject €2750 maar omdat we de cursus in deze vorm nu voor het eerst lanceren vanuit Motherhood Rising geven wij jou een bizar hoge korting van maar liefst €1639. Hierdoor is de investering nog maar 1111 euro. And let’s be honest, dit gaan wij nooit meer op deze manier doen. Dus dit is echt een eenmalig aanbod. We geven je de mogelijkheid om in 6 termijnen te betalen, zodat het maandelijks nog maar 186 euro is.

Belangrijker is dat als jij jouw Innerlijke Kindpijn niet aan gaat kijken, jouw overlevingsmechanismen continu getriggerd blijven worden in interactie met je partner én in interactie met je kids. En dat is wat jij dan aan hén voorleeft en aan hen doorgeeft. Dus neem jij je eigen verantwoordelijkheid hierin niet, dan schuif je de rekening (zonder dat jij dit wilt) door naar je kinderen. En dit is juist de cyclus die we willen doorbreken, toch..? Dus deze investering in jezelf IS een investering in je kinderen. In een emotioneel gezonde toekomst voor hén, waarin zij vrij zijn om hun authentieke zelf te mogen zijn en waarin zij voorgeleefd krijgen hoe je jezelf volledig accepteert, omarmt en liefhebt. Altijd eerst JIJ lieve vrouw, pas dáárná kun jij met een gevuld Hart en al je liefde voor jouw gezin zorgen.

Het is een groepstraject, maar ik ben meer van 1-op-1 coaching, is het wel wat voor mij?

Individuele coaching voelt misschien vertrouwder omdat dat is wat meer de standaard is in de hulpverlening, maar er zitten prachtige voordelen aan groepscoaching. Toen ik, Annelijn, in de specialistisch GGZ werkte waarbij ik individuele therapie gaf, zag ik absoluut mooie transformatie. Maar zodra Marlous en ik samen groepscoaching gaven, was ik pas echt onder de indruk van de transformaties die ik zag. Juist in een groep zijn die zó groots, gaat het zó snel en gaat het zó diep. In de spiegel van 1-op-1 coaching is het verleidelijk om die confrontatie minder aan te gaan omdat je sneller in je eigen visie blijft hangen, terwijl jouw perspectief veel makkelijker en sneller verbreedt via alle spiegels die je ziet en ontvangt vanuit de groep. Je ziet niet alleen je eigen blinde vlekken, maar ook die van de anderen. Je ziet niet alleen je eigen uitdagingen, maar ook die van de anderen. En juist ook door de herkenning die er bij jóú ontstaat als de uitdaging van een ander even op de voorgrond staat, kun je bij jezelf zien wat jij eerder niet zag. Je krijgt niet alleen de groei aangereikt van jouw eigen proces, maar ook die van de anderen. Daardoor transformeer je veel sneller dan je ooit zou kunnen doen als je dit proces alleen doormaakt. Dát is de kracht van groepscoaching. En in de Masterclasses, de live Q&A’s en in de Community is er dus wél alle ruimte voor jouw specifieke situatie. En reken er maar op als jij de neiging zou hebben om je terug te trekken, dat Marlous jouw blijft prikken en uitdagen en ik voor de veiligheid zorg om je wel te laten zien.

Ik dacht zelf al aan relatietherapie, wat is dan nu handig?

Een betere liefdesrelaties begint altijd bij jezelf. Relatietherapie geeft je uiteraard een heleboel handvatten, maar houd je ook in de interactie. Lees; het gevaar om in de drama driehoek van het ego te blijven hangen. En het gevaar om jezelf afhankelijk te houden van of je partner wel of niet veranderd. En dit is de nummer 1 Mindf*ck die jou graag terug de drama driehoek in slingert. Als jij éérst zelf krachtig shift, is het daarna altijd makkelijker en moeitelozer om ook samen in de relatie te kunnen shiften. Want door jouw transformatie, transformeert hij vanzelf mee. Hij kan niet anders.

Daarnaast is onze ervaring dat veel mannen stiekem mee gaan doen of zelfs de Masterclasses terug gaan kijken en er magische verdiepende gesprekken ontstaan over de inhoud. Heb jij toch nog je relatietherapie zonder aan hem te trekken ;)

Misschien moet ik het toch nog eerst een tijdje alleen proberen?

Dat zou je kunnen doen, en dat is uiteraard jouw goed recht. Maar als dit je twijfel is, stel jezelf dan ook de radicaal eerlijke vraag; wat maakt dat je het tot nu toe nog niet zelf gelukt is? Dat is geen onwil geweest, want het verlangen om deze blokkades te transformeren is er eigenlijk al heel lang. Als jij hetzelfde blijft doen wat je altijd deed, dan krijg je hetzelfde als wat je altijd kreeg. En let’s face it, zelfs wij kunnen het niet alleen. Wij spaceholden ook voor elkaar when shit hits the fan. Wanneer je vol in je overlevingsmechanisme schiet en getriggerd raakt, dan kun je simpelweg niet zelf uit jouw tunnelvisie stappen. En dan heb je iemand anders nodig om jezelf hieruit te bevrijden. Dus gun jezelf die Sacred Sistersupport en de professionele begeleiding die je nodig hebt om dit nu voor eens en voor altijd te kunnen shiften. Wij gunnen het je zo. Je hoeft het niet alleen te doen, je kunt het niet alleen, dus stap in het vertrouwen en laat je dragen.

                 

Deze unieke kans geldt nog tot:

23-05-2021
23:59
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
arrow_drop_up arrow_drop_down